Alles wat je nog wilt weten!

Op 8-9-10 oktober 2021 vindt FestiFallz plaats op Sportpark Boshoven in Weert.

Verwarmde tent met actieve luchtkwaliteit monitoring
FestiFallz vindt plaats in een grote tent van maar liefst 4.000m2. Dus dat betekent dat ook bij slecht weer iedereen droog staat. Er is veel aandacht voor klimaatbeheersing in de tent, incl. verwarming & ventilatie. De kwaliteit van de lucht wordt actief gemonitord en de CO2 wordt voortdurend gemeten. Het systeem is zodanig dat er een voortdurende nieuwe aanvoer van schone lucht is. In de tenten mag niet gerookt worden.

In de festivaltent is een bewaakte garderobe tegen betaling aanwezig. Er zijn geen aparte kluisjes aanwezig.

Op het festivalterrein kan overal zowel contant als met pin betaald worden.

Op vrijdag 8 oktober start het avondprogramma om 17.00 uur. De overige twee dagen, zaterdag 9 en zondag 10 oktober gaan we om 13.00 uur open. Alle dagen stopt het programma om 23.45 uur. Er zullen aansluitend géén afterparty’s plaatsvinden in De Bosuil, vanwege de nu geldende coronamaatregelen.

Dagkassa
Heb je nog geen kaarten? Dan zijn er aan de dagkassa nog kaarten te koop, mits het festival op de dag dat je wilt komen nog niet uitverkocht is. Houd onze social media kanalen en website in de gaten; hier vermelden we direct wanneer we uitverkocht zijn op een bepaalde dag.

Eten & Drinken
Op FestiFallz vind je een uitgebreid assortiment aan dranken. Naast Jupiler, witbier, sjoes en Radler 0% is ook witte wijn, Hard Seltzer en Jack Daniels/Cola verkrijgbaar. Uiteraard hebben we ook frisdranken zoals Cola, Fanta, Sprite, Chaudfontaine Rood/Blauw en Fuze tea green.

Er is een overdekte food court (ruim 1.600m2) waar je friet, snacks en bami kunt krijgen, en daarnaast hebben we maar liefst drie foodtrucks staan met overheerlijke gerechten! We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met dieetwensen van onze gasten. Op onze website https://www.festifallz.nl/eten-op-festifallz/ vind je een greep uit het aanbod.

Vanwege de actuele corona regels zijn we genoodzaakt onze horeca gelegenheden om 00.00 te sluiten.

Hoe kom ik op FestiFallz?
Festifallz vindt plaats op Sportpark Boshoven in Weert.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf het treinstation in Weert is het een wandeling van ongeveer 25 minuten.

Kom je met de auto?  Houd dan de bewegwijzering aan naar één van de twee parkeerplaatsen bij het festivalterrein. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de ingang over een verharde weg. Parkeren kost € 10,- per dag.

Wij adviseren iedereen, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een bewaakte fietsenstalling tegen betaling (€ 2,- ) aanwezig.

Kiss ‘n ride (halen en brengen)
Vanaf de A2: neem afrit 38 – Weert Noord en volg daarna de gele borden.

Corona
We zijn als festival verplicht om bij toegang tot het festival alle bezoekers van 13 jaar of ouder te controleren op aanwezigheid van een geldige QR code in combinatie met een geldig ID-bewijs. Iedereen wordt bij binnenkomst gecheckt op een geldige QR code via de CoronaCheck App, of op papier (gegenereerd via CoronaCheck.nl) en moet zijn/haar ID laten zien. Na de corona check loop je naar de festivalentree voor de toegangscontrole van je entreeticket. Kijk ook op onze speciale corona informatiepagina op onze site voor overige corona informatie.