Alles klaar voor een heel mooi FestiFallz weekend

Om 17 uur opent het festivalterrein van FestiFallz haar deuren! De weersvooruitzichten zien er goed uit, de artiesten en vrijwilligers hebben er zin in, en we hopen jullie ook!

Wil je er bij zijn, maar heb je nog geen kaartje? De online verkoop is gestopt, maar je kunt je kaartjes halen bij de dagkassa op het festivalterrein op Sportpark Boshoven in Weert.

Vandaag kijken we uit naar een mooie Tributedag. De 70s en 80s herleven met LikeU2, Vipers, The Elton Show en Abba Fever!

Hieronder vind je informatie over hoe op het festivalterrein te komen op Sportpark Boshoven, Vrakkerveld 9 in Weert. Wij adviseren iedereen, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een bewaakte fietsenstalling tegen betaling (€ 2,- ) aanwezig.

Kom je met de fiets?
Met de fiets kun je FestiFallz bereiken via de Boshoverbrug en de stadsbrug, en vanuit daar de gele borden naar de fietsenstalling te volgen.

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf het treinstation in Weert is het een wandeling van ongeveer 25 minuten. Er rijden geen pendelbussen naar het festivalterrein.

Kom je met de auto?
Neem vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord. Houd daarna de bewegwijzering aan naar een van de twee parkeerplaatsen bij het festivalterrein. Let op! De Boshoverbrug is richting Boshoven afgesloten voor auto’s.

Word je alleen af gezet bij het festivalterrein, maar hoeft er niet geparkeerd te worden?
Neem ook dan vanaf de A2 afrit 38 – Weert-Noord en volg daarna de gele borden om naar de Kiss & Ride te rijden.

Alles staat klaar om er een heel mooi weekend van te maken.